top of page

Ismerd meg a luxus szimbólumává vált tartós hajkiegyenesítő márkánkat, a COCOCHOCOT!



A COCOCHOCO egy Izraelből származó márka, mely 1997-ben kezdte meg tevékenységét. Sikere az izraeli napsütéses órák magas számára és az ebből adódó extra vitaminoknak köszönhető, melyek lehetővé teszik a COCOCHOCO termékek egyedülálló minőségű alapanyagainak felhasználását.






A gyártó eredeti elkötelezettségével és szakmai kompetenciájával egyesítve célja volt egy technológiailag fejlett, versenyképes és megbízható hajkiegyenesítő eljárás kidolgozása. Ennek eredményeképpen született meg a világon egyedülálló luxustermék, mely képes egyetlen kezelés alatt tartósan egyenessé és egészségesebbé tenni a hajat, legyen az igénybevett, sérült, göndör, festett, dauerolt vagy szőkített.


A több mint 25 éves tapasztalatnak és szakértelemnek köszönhetően a COCOCHOCO márkának magas színvonalú gyártási folyamatai vannak. A termékeknek a legszigorúbb minőségi ellenőrzéseken kell átesniük, hogy garantálják a professzionális és biztonságos termékek előállítását.


A COCOCHOCO tartós hajkiegyenesítő alapja a keratin jótékony hatása, mely természetes módon helyreállítja a haj szerkezetét, táplálja és újjáéleszti azt. A termék összetétele az Európai Uniós előírásoknak megfelelő, mentes formaldehidetől, és megóvja, táplálja a haj teljes szerkezetét.


A COCOCHOCO termékcsalád különleges prémium termékeket kínál, mint például a szulfátmentes, sómentes és parabénmentes samponok, lúgos kémhatású mélytisztító samponok, balzsamok, keratinos maszkok tartós hajkiegyenesítés után, "Hagyd Benne" intenzív ápoló krémek és egyedi igényeket kielégítő hajterápiás olajok.

A COCOCHOCO termékei már több mint 23 országban elérhetők.




1 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page