top of page

2023 legmenőbb rövid frizurája a Box Bob


Ismerkedj meg ezzel a szezonban divatos hajvágással, mely mostanában hódít. A bob különböző változatai, legyen az tompa fazon vagy hosszabb, hullámos lobogó stílus, mindig megtalálják helyüket a szezonális hajtrendek között, hiszen stílusuk időtlen. Ez a szezon sem kivétel, és a legújabb bob iteráció a boxbob – egy rövid, nyilatkozatot adó stílus, melynek arckeretező, dobozos alakja inspirálta a nevet.


Ahogyan azt a közösségi média és több híresség, színésznő és kifutómodell is tanúsítja, a boxbob az idei év nagy hajtrendje. Nem csak azért szeretjük, mert ez a rövid, tömbös frizura elegáns és gondtalan, hanem azért is, mert bármilyen hajtípussal tökéletesen harmonizál. Mielőtt továbbmerülnénk a boxbob divatos jegyeibe és stílushoz kapcsolódó tippeket adnánk, lássuk, mi is valójában a Box Bob hajvágás.

A boxbob egy strukturált, állig érő rövid hajvágás, mely négyzet alakú és keretbe foglalja az arcot, mintha egy doboz lenne. A Pinterest egyik legnépszerűbb hajtrendje 2023-ban a nagy szépség kis kiszerelésben, és a boxbob pontosan ezt nyújtja. Rövid, de ne gondolja azt, hogy finom vagy visszafogott – a boxbob bátor és minden tekintetben feltűnő.

Kitűnő választás vékony és ritka haj esetén, mivel a dobozos, telt forma és a tompa hajvégek segítenek abban, hogy a tincsek dúsabbnak tűnjenek, mint valójában. A boxbob remekül mutat hosszú rétegekkel is, különösen természetesen vastag és göndör hajúak esetén.


Az idei szezon boxbob stílusa a térfogatra és a textúrára helyezi a hangsúlyt. Kissé visszafogottnak hat, mert célja, hogy könnyedén érezze magát, ugyanakkor mégis kifejező legyen. Remekül párosítható a divatos függöny frufruval, ha szeretnéd enyhíteni a frizura dobozos jellegét, vagy rövid mikro frufruval, ha még inkább szeretnéd kiemelni ezt a stílust.

137 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page