szineshajak

Gyakorlati tippek, trükkök, a hajfestés közben és után, miközben folyamatosan inspirálódsz.

Pink Sugar

Hajfestés kézikönyv vészhelyzet esetére, vagy ha csak magad csinálnád

hajfestés ebook

5500 ft

hajfestes

6 fejezeten vezetleg végig a hajfestés praktikáin 100 oldalon keresztül

- hajfestés előtti és utáni praktikák

- hogyan ne kend magad össze

- megtanítalak eligazodni a hajszínskálán

- hogyan válaszd ki a megfelelő színt

- milyen hajfestéket, színezőt érdemes használnod

- honnan szerezheted be ami kell

- hajszín receptek

- biztonságos szőkítés

- rengeteg gyakorlati tanáccsal

hajfestés

Ismerj meg

Miért hinnél nekem?

Kojsza Katalin vagyok, 16 éve teljesítem az emberek kívánságait fodrászként.

Amikor kikerültem a fodrász iskolából , bármit megadtam volna érte, ha valaki kész recepteket adott volna a különböző hajszínek elkészítéséhez.

Fodrászként is még 3-4 évig tanultam az újabb és újabb hajvágási, hajfestés, színezés technikákat, de ezt már neked nem kell.

Több százezer forintba kerültek a különböző márkák tanfolyamai, és sok sok órán keresztül hallgattam, néztem a mesterek előadásait.

 

Te mindezt megúszod, mert én összeszedtem neked a lényeget, és nem fárasztalak se a kémiával, sem a sok fölösleges elméleti dologgal.

Neked már nem kell többszázezer forintot költened ahhoz, hogy eltaláld a hozzád illő hajszínt, és meg is tudd magadnak csinálni.

Most ezt a tudást megkapod tőlem egy laza ebéd áráért.

Tudd meg, miért választottál eddig rossz színt a boltban.
Jó a szín, de miért lett foltos?


Megtanítalak precízebbnek lenni.
Ha magadnak be tudtad festeni a hajad, meg fogod tudni csinálni az anyukádnak is vagy a tesódnak is.

Ezzel rengeteg pénzt megspórolhatsz a családodnak és boldoggá teszed őket.

Hívd át a barátaidat, és próbáljatok ki együtt egy új színt.
Sosem merted a fodrászodtól a kék vagy lila színt kérni?
Csináld meg magad.

Végre teljesül a kívánságod, és még elégedett is leszel magaddal, és boldog leszel, hogy ezt te egyedül csináltad, és milyen jó lett.

szineshajak

7500 ft

Ha nem szeretsz olvasni, vagy nincs időd, válaszd a hangoskönyvet.

Hallgasd haza felé az úton vagy edzés, futás közben.

6 témán vezetleg végig a hajfestés praktikáin 100 oldalon keresztül.

Csak a lényeg, ami neked kell.

Kizárólag hasznos és érdekes információkat osztok meg veled, hogy ne a saját károdon kelljen tanulnod.

Tanulj meg barnát, szőkét, vöröset, feketét vagy akár pasztell színeket festeni gyomorideg nélkül.

Nem lesznek benne kínainak hangzó szakszavak, és kizárólag megvalósítható recepteket adok neked.

Gyakran ismételt kérdések - TOP 6

1.) Milyen fizetési mód van?

 

Az interneten keresztül jelenleg kétféle fizetési mód van: a bankkártyás fizetés és az előre, azonnali utalás. Ha a rendelési adatokat beírtad és a fizetés gombra kattintasz, akor eljutsz az OTP SimplePay fizetési platformra. Itt tudod kiválasztani, hogy bankkártyával vagy utalással szeretnél fizetni. Innen én már nem látok semmi adatot, ez csak a te bankod és az OTP közötti adatátvitel.

 

Ha a bankkártyás fizetést választod, akkor azon a felületen meg kell adnod a bankkártya adatokat és a fizetés gombbal indítod a tranzakciót.

 

Ha az azonnali utalást választod, akkor az OTP Bank fog neked küldeni egy e-mailt, benne az utalásodhoz szükséges valamennyi adattal (számlaszám, összeg, közlemény). Figyelem! Az e-mail megérkezésétől számítva 10 perced van az utalás kezdeményezésére.

2.) Biztonságos-e a bankkártyás és az utalásos fizetés?

 

A bankkártyás fizetés egyre elterjedtebb, gondolj csak az élelmiszer áruházakban történő vásárlásra. Itt is pontosan ez történik. A bankkártyás adatokat én nem is látom, mert az az OTP Bank és a tiéd, mint a vásárló bankja közötti zárt rendszerben történik. A bankkártyás vásárlás egyre biztonságosabb, főleg amiatt, mert lehetőséged van arra is, hogy a csalás vagy téves vásárlás esetén, vagy ha meggondoltad magad, akár visszakérd a már levont összeget. Ezzel kapcsolatban keresd a bankodat. Az utalásos fizetésre szintén az előzőek vonatkoznak.

3.) Miért kell megadnom az adataimat?

 

A vásárlóktól bekért adatokra több ok miatt van szükségem. Egyrészt, ezek hiányában nem tudnám, hogy ki vásárolt, másrészt azt sem tudnám, hogy hova küldjem a megvásárolt terméket. Aztán kérlek, azt se felejtsd el, hogy nekem minden vásárlással kapcsolatban számlaadási kötelezettségem van, a számlának pedig vannak jogszabályban meghatározott kötelező tartalmi elemei, így a vevő neve és címe is. Mivel az automatikusan kiállításra kerülő számlát emailben küldöm ki, ezért van szükségem az email címedre is. Én magam a vásárlás során csak megadott rendelési adatokat látom (a bankkártya adatokat egyáltalán nem), amellyel kapcsolatban szigorú jogszabályi kötelezettségeim vannak, hiszen azokat nem adhatom ki, másnak nem tehetem hozzáférhetővé. Ezeket nyilvánvalóan egyébként sem tenném meg. Amennyiben a későbbiekben tájékoztatást kapnál tőlem valamely új termékkel kapcsolatban, úgy mindegyik levélben lehetőséged lesz a további hírlevelekről leiratkozni. További részletekért kérem, hogy olvasd el az Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatot.

4.) Hogyan kapom meg az internetes fizetés után az e-bookot?

 

Amennyiben digitális könyvet, más néven e-bookot vásárolsz, akkor a vásárlást követően 2 perc múlva a megadott email címedre -automatikus levélküldő program segítségével- fogok küldeni neked egy emailt. Ebben a levélben el fogom küldeni neked azokat a letöltési linkeket, amelyek a saját Google Drive tárhelyemre mutatnak. Itt három formátumban is megtalálod a megvásárolt e-book anyagot: PDF, ePUB és mobi formátumban. Én mindegyiket odaadom neked, töltsd le abban a formátumban, amelyik neked tetszik, ha úgy gondolod, mindhármat.

5.) Hogyan kapom meg az internetes fizetés után a hangoskönyvet?

Amennyiben hangoskönyvet vásárolsz, akkor a vásárlást követően 2 perc múlva a megadott email címedre -automatikus levélküldő program segítségével- fogok küldeni neked egy emailt. Ebben a levélben el fogom küldeni neked azokat a letöltési linkeket, amelyek a Google Drive tárhelyre mutatnak. Mindegyik történetet mp3 formátumban töltöttem fel a tárhelyemre. Két lehetőséged is lesz a történetek hanganyagait letölteni. Egyrészt megtalálod az egész könyv hanganyagát egyben, egy fájlban, ami összesen 5 óra 51 perc hosszú. Ebben mindegyik lecke egymás után hallható, a leckék között 4-4 másodperces szünetekkel. Másrészt letöltheted magadnak úgy, hogy  mindegyik leckét külön-külön. Ugyanis a hangoskönyv minden leckéje egyesével is fel lett töltve, ami így összesen 83 darab mp3-as fájl.  Te döntöd el, hogy mikor, melyik fejezet hanganyagát töltöd le. Én mindegyik megoldással odaadom neked, töltsd le úgy, amelyik neked tetszik, ha úgy gondolod, mindkét módon. A csatolt tartalomjegyzéken látni fogod az egyes fejezetek digitális adatait is.

6.) Milyen eszközökön olvasható az e-book és milyen eszközön hallgatható meg a hangoskönyv?

 

Tekintettel arra, hogy az internetes fizetést követően az e-book három különböző fájl formátumban is a rendelkezésedre áll, így csak a te saját eszközödtől függ, hogy melyiken milyen formátumban felel meg neked a legjobban. Lehet, hogy másik fájl formátumban fogod nézni a laptopodon és másikban a mobiltelefonodon, de tartalomra mindegyik azonos. A hangoskönyv esetében alkalmazott mp3 fájl formátumot pedig napjainkban minden digitális hangot lejátszó eszköz, illetve program felismeri az autósrádiótól a laptopokon át a mobiltelefonokig, így könnyedén meghallgathatod a leckéket.

koala

© 2022. Kojka Készült: koalaszalon.com - Minden jog fenntartva