top of page

Foglalási Szabályzat

Üdvözöljük fodrászatunkban! Az alábbiakban megtalálhatók a foglalási feltételeink, amelyek segítenek biztosítani az időpontok hatékony kihasználását és a zavartalan ügyfélélményt. Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen, mielőtt lefoglalná az időpontját.

1. Foglalás:

  • A foglalásokat kizárólag telefonon vagy az online foglaló rendszerünkön keresztül fogadjuk el.

  • Az előleg nem szükséges a foglaláshoz, azonban kérjük, hogy ha biztosan nem tud megjelenni az időpontjában, időben mondja le, hogy más ügyfeleknek lehetőséget adjon az időpont foglalására.

2. Időpontmódosítás és lemondás:

  • Az időpontmódosítás ingyenes, ha azt legalább 24 órával az eredeti időpont előtt kérik az ügyfelek.

  • Amennyiben az időpontot 24 órán belül szeretné módosítani vagy lemondani, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon. Ha ezt nem tesszük meg időben, a szolgáltatás árának felét kiszámlázzuk.

3. Késés:

  • Kérjük, érkezzenek meg időben az időpontjukra. Ha késni fog, kérjük, hogy telefonon értesítsen minket, hogy megpróbáljuk megszervezni az időpont eltolását, amennyiben az időbeosztásunk lehetővé teszi.

  • Ha a vendég nem érkezik meg az időpontjára, és nem értesít minket erről előre, fenntartjuk a jogot, hogy a szolgáltatás árának felét kiszámlázzuk.

4. Szolgáltatás módosítása vagy lemondása a fodrászat részéről:

  • Ritka esetekben előfordulhat, hogy a fodrászat kénytelen módosítani vagy lemondani egy szolgáltatást, például személyes okok, baleset vagy rendkívüli körülmények miatt. Ilyenkor minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy más időpontot vagy fodrászt biztosítsunk.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a foglalási szabályzat célja az időpontok hatékony kezelése és az ügyfelek megfelelő kiszolgálása. Köszönjük, hogy megérti és elfogadja ezeket a feltételeket az időpontfoglalás során. Ha bármilyen kérdése van a foglalási szabályzattal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és szívesen segítünk.

bottom of page