koala

© 2022. Kojka Készült: koalaszalon.com - Minden jog fenntartva

hajfesteskezikonyv
hajfestes kezikonyv

Mielőtt vásárolnál, olvass bele a könyvbe!
Ezzel kockázat mentesen el tudod dönteni, hogy tetszik e.
Mindezt ingyenesen.

- Mi történik, miután rákattintottam a megveszem gombra?

01

OTP SimplePay biztonságos fizetéssel bankkártyáddal tudsz fizetni

02

A fizetésről visszaigazoló e-mailt kapsz

03

Megkapod a felhasználói neved,  jelszavad egy oktató felülethez, amit a mobilodról is könnnyedén tudsz kezelni. Ez csak a tied.

04

Lépj be a kapott felhasználó névvel és jelszóval, és tégy szert fodrászokhoz hasonló tudásra.

Mit találsz az oktató felületen?

A mini tanfolyamban rengeteg praktikus és gyakorlatias tanácsot találsz gyakorlott szakemberektől az otthoni hajfestés titkaihoz.

Az otthoni hajfestésre specializálódva épülnek fel a leckék.

Nem szakmai nyelven, közérthetően fogalmazva.

Amit nem tudsz otthon te is megcsinálni, olyan dolgokkal nem fárasztalak.

Amit már megnéztél, azt kipipálhatod, így nem kell keresned, hogy hol hagytad abba.

Akárhányszor megnézheted újra és újra.

Nem vész el, nem válik inaktívvá idővel ez az interaktív kézikönyv.

- hajfestés előtti és utáni praktikák

- hogyan ne kend magad össze

- megtanítalak eligazodni a hajszínskálán

- hogyan válaszd ki a megfelelő színt

- milyen hajfestéket, színezőt érdemes használnod

- honnan szerezheted be ami kell

- hajszín receptek

- biztonságos szőkítés

- rengeteg gyakorlati tanáccsal

hajfestes kezikonyv

Gyakran ismételt kérdések - TOP 6

1.) Milyen fizetési mód van?

 

Az interneten keresztül jelenleg kétféle fizetési mód van: a bankkártyás fizetés és az előre, azonnali utalás. Ha a rendelési adatokat beírtad és a fizetés gombra kattintasz, akor eljutsz az OTP SimplePay fizetési platformra. Itt tudod kiválasztani, hogy bankkártyával vagy utalással szeretnél fizetni. Innen én már nem látok semmi adatot, ez csak a te bankod és az OTP közötti adatátvitel.

 

Ha a bankkártyás fizetést választod, akkor azon a felületen meg kell adnod a bankkártya adatokat és a fizetés gombbal indítod a tranzakciót.

 

Ha az azonnali utalást választod, akkor az OTP Bank fog neked küldeni egy e-mailt, benne az utalásodhoz szükséges valamennyi adattal (számlaszám, összeg, közlemény). Figyelem! Az e-mail megérkezésétől számítva 10 perced van az utalás kezdeményezésére.

2.) Biztonságos-e a bankkártyás és az utalásos fizetés?

 

A bankkártyás fizetés egyre elterjedtebb, gondolj csak az élelmiszer áruházakban történő vásárlásra. Itt is pontosan ez történik. A bankkártyás adatokat én nem is látom, mert az az OTP Bank és a tiéd, mint a vásárló bankja közötti zárt rendszerben történik. A bankkártyás vásárlás egyre biztonságosabb, főleg amiatt, mert lehetőséged van arra is, hogy a csalás vagy téves vásárlás esetén, vagy ha meggondoltad magad, akár visszakérd a már levont összeget. Ezzel kapcsolatban keresd a bankodat. Az utalásos fizetésre szintén az előzőek vonatkoznak.

3.) Miért kell megadnom az adataimat?

 

A vásárlóktól bekért adatokra több ok miatt van szükségem. Egyrészt, ezek hiányában nem tudnám, hogy ki vásárolt, másrészt azt sem tudnám, hogy hova küldjem a megvásárolt terméket. Aztán kérlek, azt se felejtsd el, hogy nekem minden vásárlással kapcsolatban számlaadási kötelezettségem van, a számlának pedig vannak jogszabályban meghatározott kötelező tartalmi elemei, így a vevő neve és címe is. Mivel az automatikusan kiállításra kerülő számlát emailben küldöm ki, ezért van szükségem az email címedre is. Én magam a vásárlás során csak megadott rendelési adatokat látom (a bankkártya adatokat egyáltalán nem), amellyel kapcsolatban szigorú jogszabályi kötelezettségeim vannak, hiszen azokat nem adhatom ki, másnak nem tehetem hozzáférhetővé. Ezeket nyilvánvalóan egyébként sem tenném meg. Amennyiben a későbbiekben tájékoztatást kapnál tőlem valamely új termékkel kapcsolatban, úgy mindegyik levélben lehetőséged lesz a további hírlevelekről leiratkozni. További részletekért kérem, hogy olvasd el az Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatot.

4.) Hogyan kapom meg az internetes fizetés után az e-bookot?

 

Amennyiben digitális könyvet, más néven e-bookot vásárolsz, akkor a vásárlást követően 2 perc múlva a megadott email címedre -automatikus levélküldő program segítségével- fogok küldeni neked egy emailt. Ebben a levélben el fogom küldeni neked azokat a letöltési linkeket, amelyek a saját Google Drive tárhelyemre mutatnak. Itt három formátumban is megtalálod a megvásárolt e-book anyagot: PDF, ePUB és mobi formátumban. Én mindegyiket odaadom neked, töltsd le abban a formátumban, amelyik neked tetszik, ha úgy gondolod, mindhármat.

5.) Hogyan kapom meg az internetes fizetés után a hangoskönyvet?

Amennyiben hangoskönyvet vásárolsz, akkor a vásárlást követően 2 perc múlva a megadott email címedre -automatikus levélküldő program segítségével- fogok küldeni neked egy emailt. Ebben a levélben el fogom küldeni neked azokat a letöltési linkeket, amelyek a Google Drive tárhelyre mutatnak. Mindegyik történetet mp3 formátumban töltöttem fel a tárhelyemre. Két lehetőséged is lesz a történetek hanganyagait letölteni. Egyrészt megtalálod az egész könyv hanganyagát egyben, egy fájlban, ami összesen 5 óra 51 perc hosszú. Ebben mindegyik lecke egymás után hallható, a leckék között 4-4 másodperces szünetekkel. Másrészt letöltheted magadnak úgy, hogy  mindegyik leckét külön-külön. Ugyanis a hangoskönyv minden leckéje egyesével is fel lett töltve, ami így összesen 83 darab mp3-as fájl.  Te döntöd el, hogy mikor, melyik fejezet hanganyagát töltöd le. Én mindegyik megoldással odaadom neked, töltsd le úgy, amelyik neked tetszik, ha úgy gondolod, mindkét módon. A csatolt tartalomjegyzéken látni fogod az egyes fejezetek digitális adatait is.

6.) Milyen eszközökön olvasható az e-book és milyen eszközön hallgatható meg a hangoskönyv?

 

Tekintettel arra, hogy az internetes fizetést követően az e-book három különböző fájl formátumban is a rendelkezésedre áll, így csak a te saját eszközödtől függ, hogy melyiken milyen formátumban felel meg neked a legjobban. Lehet, hogy másik fájl formátumban fogod nézni a laptopodon és másikban a mobiltelefonodon, de tartalomra mindegyik azonos. A hangoskönyv esetében alkalmazott mp3 fájl formátumot pedig napjainkban minden digitális hangot lejátszó eszköz, illetve program felismeri az autósrádiótól a laptopokon át a mobiltelefonokig, így könnyedén meghallgathatod a leckéket.

Hair Styling

Végzett fodrász hölgyet keresünk azonnali kezdéssel

Budapest 13. kerületében, a WestEnd-től 5 percre, kis létszámú, bejáratott fodrászatba keresünk fodrászt heti 2-3 napra jutalékos rendszerben.

Jelentkezés üzenetben.

Feladatok: - női, férfi hajvágás, szárítás
- fonások
- alkalmi frizurák
- hajkezelések